Lihaselõdvestus

Juba 16. korda toimus rahvatanstijate ühine spordipäev, mis on tuntud ka nime lihaselõdvestus all. Sel korral lõdvestati lihaseid Võsul ja kuna ilmataat oli meile ilusa talveilma saatnud, siis toimus päeva sportlik osa õues.

Päev algas Võsu rannas võimlemisega, mille järel toimusid erinevad talispordivõistlused rahvatantsijate stiilis: suusahüpped kaugushüppe vormis, suusavisked, odavise suusakepiga, teatepall lumepalliga. Päeva sportlik osa lõppes orienteerumisega, mille järel sai keha kinnitada ja juba hakata valmistuma õhtuseks peoks stiilis „elu sadamakõrtsis, ehk meremehed ja sadamatüdrukud”.

Kuigi võidukarikat me sel korral kaasa ei toonud, saavutas Kuljus auväärse II koha. Ära peab märkima ka selle, et meie etteaste teemal „Meri, mehed ja näkid” sai kõige kõrgemad stiilipunktid!

Kõik, kes kohal käisid (kuljuslasi oli 31), nõustuvad kindlasti, et oli üks ütlemata tore üritus. Ja keda seekord ei olnud, siis kohtumiseni lihaselõdvestusel juba järgmisel aastal, siis juba korraldajaks TÜ Rahvakunstiansambel.