Kuljuslase HOROSKOOP aastaks 2010

Emotsioonide tulv lööb algaval aastal tihti üle pea ning ootamatu käitumisega tekitatakse sageli šokiseisundeid. Seetõttu hoia palderjanitilgad käepärast. Nii rühmasisesed kui ka rühmade vahelised suhted stabiliseeruvad teisel poolaastal peale sooja ja kaunist suve ning siis saavutatakse ka ihaldatud harmoonia.

Tervis sõltub täielikult emotsionaalsest seisundist. Positiivsus aitab haigustest hoiduda, hala ja kurtmine vähendavad aga jõuvarusid, seega avavad tee haigustele. Sügisel võivad ägeneda ka kroonilised haigused.

Ka armuelus ei tasuks muretseda ega närveerida, sest kes veel ilma, neile leitakse lahendus suvistel tantsupidudel. Suvi tuleb romantiline – siia mahuvad ka uued tutvused ja salakired. Aasta lõpul oota üllatusi armsamatelt – nii meeldivaid kui ka vähem meeldivaid.

Üldiselt aga puhka korralikult ja söö targalt ning tee trenni – nii nagu ikka tervislike eluviiside puhul.

Trüki Taavi