Kuljuse sünnipäevapidu Glehni lossis

Järjekordsel pimedal oktoobriõhtul kogunes meie suur ja sumisev seltskond Glehni lossi, et üheskoos üks korralik sünnipäevapidu ära pidada.

Ühtlasti ristiti ära ka Kuljuse toredad rebased, jagati aumärke ja teeneteplaate ning keerutati jalga ansambel Hea Meelega saatel. 28.oktoobril võis Glehni lossis näha läbilõiget kogu Kuljusest ‐ kohal oli nii päris esimeses koosseisus tantsinuid kui ka rõõmustavalt palju sel sügisel meie ridadega liitunuid.

Loomulikult olid kogu ürituse keskmes meie rebased, kes tõestasid enda sobivust Kuljusesse kodus ettevalmistatud etüüdiga “Kuljus otsib supertalenti”, kus leidus nii läbimõeldud kostüümidraamat, perfektselt esitatud tantsusamme kui ka ehedat kuljuslikku improvisatsiooni. Seda viimast läks kõvasti vaja ka rahvatantsualastele küsimustele vastates. Kokkuvõttes ei jäänud muidugi mingit kahtlust, et see seltskond on Kuljuse perele igati väärt täiendus ning pärast vande ning allkirja andmist saidki neist täieõiguslikud kuljuslased.

alt

Ei unustatud muidugi ka pikaajalisi tantsijaid ‐ hõbemärgid said Annika Murd, Argo Miller, Jaana Merisaar, Kaur Kübarsepp, Kersti Rätsep, Liisi Karlep, Tõnis Viira, Margel Nagel ning teeneteplaadid Maarja Mitt ja Kristi Ilves. Ära märgiti ka Sauruse omanik ehk kõige staažikam tegevtantsija ‐ Ivi, kes selleks sügiseks oli Kuljuse koosseisus oma tantsukingi kulutanud juba tervelt 14 aastat.

Ja pärast ametliku osa lõppu toimus tavapärane tants ja trall. Vahepeal tükike kooki rebaste poolt pakutud rikkalikust koogivalikust ning siis tantsiti üheskoos reede hommikusse, et pärast suhteliselt nappe unetunde kooli‐tööle minna.