Teeme Ära!

Me kõik oleme mööda metsateed jalutades näinud koledaid prügilasusid, mis sunnivad pilku eemale pöörama ja sammu kiirendama. Minnes sõprade või perega pikniku pidama, tuleb enamasti tükk aega otsida enne kui leiad koha, kus kellegi vanad olmejäätmed silma ei kriibi. Selline pilgu kõrvalepööramine on aga tekitanud olukorra, kus prügi tuleb aina juurde ja juurde ning puhta koha leidmine läheb järjest raskemaks.

Eesti Vabariik tähistab sellel aastal oma 90. juubeliaastat.
Teeme sel puhul terve Kuljusega oma kodumaale ühe kingituse ja koristame üheskoos Eestimaa tema 90. sünnipäevaks puhtaks! Suur koristuspäev leiab aset 3. mail – reserveeri see päev Kuljuse ja Eestimaa jaoks ja registreeru neljapäeva 3. aprilli õhtuks!

Kõikidele Teeme Ära 2008 osalejatele korraldatakse 4. mail kolmes erinevas Eesti linnas tänukontsert –  Puhta Eesti pidu.

Lisainfo: www.teeme2008.ee