TeateTants jääkamakate kiuste!

Kenal pühapäevasel lõunatunnil kogunes ligi paarsada tantsijat sulailma ja lompide kiuste Tallinna Raekoja platsile, kus sai alguse taas üks huvitav kultuuripealinna projekt – Teatetants 2011, mille eesmärk on tantsida muusika saatel nii, et tants kordagi ei katke. Avaürituse raames läbiti kilomeetri jagu vanalinna tänavaid. Oma panuse andsid ka Kuljuse noored, kes rõõmsalt Viru tänava vallutasid, kahevõitlus katuselt alla sadavate jääkamakatega jäi neist natuke eemale, aga eesmärk sai täidetud ja tantsuteade järgmisele grupile edasi antud!

20.-22 augustil toimuva TeateTantsu eesmärgiks on läbida lakkamatult tantsides ja musitseerides 15 maakonda ning ühendada sel moel Eesti rahvas. Projektis on oodatud kaasa lööma kuni 4000 tantsupaari ja osaleda saavad nii tantsurühmad, koorikollektiivid ning kõik särasilmsed seltskonnad, kes tantsust rõõmu tunnevad.

Meie lähme, tulge teie ka 😉

www.teatetants.ee