Märt Agu- “Silmapaistev Noor Eestlane”

Meie oma Märt pärjati  möödunud nädalavahetusel Silmapaistva Noore Eestlase auhinnaga, mida annab välja Ettevõtlike Noorte Koda.

Auhinda ” Silmapaistev Noor Eestlane” anti sel aastal välja juba 13. korda. Igal aastal valitakse kolm alla 40 aastast silmapaistvat noort eestlast. Laureaadid valitakse kokku kümnes valdkonnas – äri, poliitika, akadeemilise tegevuse, kultuuri, eetika, meditsiini, religiooni, sotsiaalse ja ühiskondliku tegevuse ning isikliku täiustamise kategoorias. Sel aastal valiti silmapaistvad eestlased kultuuri, äri ja ühiskondliku tegevuse vallast . Lisaks Märdile said auhinna ka  Erkki Raasuke ja Jaak Karp.

Märt Agu väljapaistvamateks saavutusteks, mis talle  Silmapaistva Noore Eestlase tiitli tõid,  on:  2011 XI noorte Laulu- ja tantsupeo idee autor ja tantsupeo kunstiline juht, pealavastaja; 2010 Kalevi Võimlemispeo, II CSIT mängude avagaala idee autor ja pealavastaja, 2010 II Meeste tantsupidu „Elementaalne“ Erirühmaliigi juht, lavastaja ja koreograaf ning Tallinna Tantsuakadeemia asutamine.

Palju õnne Märdile ka kogu Kuljuse poolt!

Refereeritud: http://www.ap3.ee/article/2011/9/19/erkki-raasuke-sai-silmapaistva-noore-eestlase-auhinna