Hooaja 2011/2012 algus

5. septembril kogunes kõik see suur Kuljuse pere (uued, noored, tegusad, kogenud) TTÜ aulasse. Kuuldus üha suuremaks kasvavast tantsuansamblist levis nõnda kiirelt üle tehnikaülikooli, et Olavi Pihlamägi jõudis isiklikult tulla meie toredust vaatama ja uueks hooajaks edu soovima.

Hooaeg numbriga 63 algas ootuspäraselt uute tuultega. Ilmselt sügise põnevaim sündmus on uute liikmete vastuvõtmine. Tere noored! Meie tantsupere on Teie tuleku üle õnnelik ning oleme alati valmis jõu ja nõuga aitama, kui vaja 🙂
Sügisel on kombeks saanud ka prioriteetide ritta seadmine. Seega on meie tantsijate ridades ning rühmade korralduses ka mõned muutused toimunud. Varsti saate vasakust tulbast juba ise vaadata, kes kus tantsib.
Oma 62. sünnipäeva tähistas Kuljus traditsiooniliselt oktoobrikuu viimasel reedel. Pidu toimus värskes ja moodsas TTÜ Tudengimajas. Õhtu möödus rebaste oskuste hindamise, staažikate tantsijate ära märkimise ning vanade heade tuttavatega tantsimisega. See aasta toimus ka presidendi lindi üleandmine. Aivar Tugedam on oma kabinetiga head tööd teinud ning lati kõrgele seadnud. Kaspar Loodil jääb üle vaid jätkata traditsioone ja lükata latt veelgi kõrgemale.
Praeguseks on Kuljus juba tihedas töögraafikus ning esinemiste laines. Kuigi üleriigilist tantsupidu suve alguses Kuljust ees ootamas ei ole, on selles hooajas kirjas juba mitu väiksemat projekti. Kõigest täpsemalt aga juba edaspidi!
Jõudu ja lennukust kunstilisele juhile ja tema assistentidele ning vastupidavust ja rõõmsat meelt tantsijatele!
Tulgu 63 omamoodi eriliselt põnev!