Kuljuse vilistlasrühm Tšehhis

Juuli viimastel päevadel võttis Kuljuse vilistlasrühm osa Tšehhis toimunud folkloorifestivalist “Pražske Folklorni Dny”, kus osales ligi 56 folklooransamblit kokku 22-st riigist. Eestist osales sellel festivalil lausa kaheksa erinevat kollektiivi!

Festivali jooksul anti mitmeid meeleolukaid kontserte laskmata ennast Kuljusele omaselt häirida kitsastest esinemistingimustest. Pealtvaatajate poolehoid oli isegi nii suur et juba esinemisjärgsel tunnil oli internetist võimalik leida fännivideosid. Loodi ka uusi sõprussuhteid Itaalia noortega- Kuljuse Vilistlasrühm jääb huviga ootama uusi kohtumisi folkloorigruppide  “Stelutis di Udin”  ja “Diversa-Mente” noortega.

Festivali korralduse ja vastuvõtuga jäädi väga rahule ning mälestused bussireisist vahva ja lõbusa seltskonnaga jäävad kindlasti veel kauaks meelde ka rännusellidele, kes tagasiteel Eestisse Kuljuse bussis küüti said.