Aitäh hooandjatele!

Suur-suur aitäh kõigile hooandjatele, kes meie lauamängu valmimist toetasid:

Sõgedad, Riho Koost.

Uko Nurk, Katrin Ernits, Mihkel Moorats, Maris Üürike, Reeno Reeder, Kadri Toks, Kadri Lette, Nele Järve, Eena Mark, Tõnis Viira, Maire Tuul, Inga, Silja Talvik, Krista Lips, Annika Murd, Kai-Ly Kase, Tiina Tees, Alo Einla, Kristiina Talts, Martin Laur, Mirjam Sirkas, Carmen Lilium, Joel Annok, Monika Tomingas, Tanel Sildnik, Tiiu Mürk, Helena Kivinuk, Allar Org.

Mari Karon, Sandra Vaagen, Merje Einla, Mariann Pärnoja, Helerin Rauna, Raimo Urgard, Kaidi Kaidme, Argo Miller.

Kertu Alvre, Egert Eenmaa, Tanel Petersell.

Kertu Nool, Kaupo Kitsing, Roman Bogdanovits, Janno Viskus, Maarja Mitt, Kersti Rätsep, Kaidi Pugal.

Siret Leesment, Alexander Assmann, Kätlin Oinus, Kulno Kesküla.

 

Hooandjad, kellel on meie käest saada lauamäng, raamat või dvd, siis seda on võimalik kätte saada laupäeval, 24. mail, meie kontserdil Nordea kontserdimajas või võtta ühendust kuljus@ttu.ee või telefonil  +372 5591 3858