Uute tantsijate vastuvõtt

 

Hei tantsuhuviline noor!

Gümnaasiumiõpingud on seljataga, kolisid Tallinnasse ning otsid endale tegevust? Oled Tallinnas juba aastaid elanud ja/või õppinud, kuid nüüd on tekkinud huvi ennast proovile panna ka rahvatantsus? Nüüd on õige hetk end siduda TTÜ tantsuansambliga Kuljus.

Tule ja pane end meie trennides proovile ja veelgi enam, kutsu sõbrad ka kaasa, seltsis segasem!

Esimene kogunemine ja hooaja avamine toimub 2. septembril kell 19.00 TTÜ aulas ning uute tantsijate esimene trenn toimub juba 3. septembril kell 18.15 TTÜ aulas. Uute tantsijate proovitrennid toimuvad aga terve septembrikuu jooksul esmaspäeviti ja neljapäeviti.

Juhul, kui tekkis huvi proovima tulla, siis täida pisikene ankeet, et oskaksime sinuga arvestada ja saaksime sulle edastada olulist informatsiooni.

Ankeet ise asub siin: https://docs.google.com/form//1ar520lhOh1mhDqzpcxp9m7tLprIBy3FbpF5wAiliOkE/viewform

Tule ja kutsu sõbrad ka kaasa,
Kuljuse pere ootab sind!