Hooaja 2010/2011 algus

Kuljuse 2010-2011 hooaeg on nüüdseks suure hooga käima läinud. Esimene kogunemine toimus 1. septembril, mil spordihoonesse kogunes esindajaid kõigist rühmadest, et suve jooksul ununenud näod meelde tuletada, kuulata eelseisva hooaja plaane ja õnnitleda suviseid sünnipäevalapsi.

6. septembrist  hakkasid toimuma ka trennid uutele tantsijatele. Viimastele aastatele omaselt oli Kuljuse perega liituda soovijaid palju – ligikaudu 70!

Seega oleks uutest tulijatest võinud moodustada isegi mitu rühma, kuid kuna kõik ressursid siin elus on piiratud, on neist tänaseks päevaks Kuljuse ridades  vaid rühmatäis parimaid ja potentsiaalikamaid. Oktoobrist alates tuntud ka Kuljuse Noorema rühma nime all. Tere tulemast:  Arigio, Janne, Siiri, Marleen, Stiina, Kaisa, Nele, Anni, Piret, Katrin, Kertu, Sandra, Olga, Meriliis, Andres, Erik, Timo, Joonas, Hindrek, Margus, Marek, Karl, Martin ja Ott!

Nagu septembrikuus tavaks, ei jäänud muudatustest puutumata ka ülejäänud Kuljuse kollektiiv.  Nii leidsid eelmise aasta noorimad ennast ühtäkki Keskmisest rühma nime kandmas, eelmise hooaja Keskmine ja Vanem rühm tantsivad nüüd koos  uuenenud koosseisuga Vanemas rühmas ning ka Esindusrühm sai endale hulganisti värsket ja esinduslikku verd.  Leidus ka Kuljuse tegevtantsijate hulgast lahkujaid (mõned neist õnneks ajutiselt), kuid kahtlemata jäävad nad mõtetes ikkagi meiega.

Nüüd, uuenenud koosseisudega, oleme valmis eelseisvaks põnevaks ja teguderohkeks hooajaks.